Information

Första gången ni skall logga in skickas ett e-post ut till den e-postadress som ni lämnat och som står i kontaktlistan. Om ni inte kan hitta det går det bra begära att nytt genom att skriva in den e-postadress som ni lämnat och klickar på Glömt lösenorder? Då får ni ett lösenord på mail som bara ni har tillgång till.

Inloggning

Du loggar in med de användaruppgifter som mailas ut till din epost.Du som tidigare haft tillgång till Styrelsewebben behåller dina gamla inloggningsuppgifter. Om du glömmer bort ditt lösenord klickar du på "glömt lösenordet" så mailas det till din epostadress.

   

 Alla föreningens verktyg på samma ställe 

På förstasidan finns de verktyg som föreningen använder sig av. T.ex. attest av leverantörsfakturor i Palette, Ekonomiportalen där man kan ta del av bokföringen, ärendelistor från summera m.m.Verktygen är upplagda för varje förening utifrån vad ni använder idag. Saknar ni något, skicka ett meddelande i supportformuläret så lägger vi upp det.

 

 

 

Underhållsplan

Vi har valt ett extern system för hantering av underhållsplan som heter Planima  Ni kan alltid klara markera åtgärder eller anmäla ny åtgärder  när som helst under året så uppdaterar vi underhållsplanen direkt.

 

Inställningar

Under inställningar kan du ändra epost, användarnamn och lösenord.